Pond Protector Schrikdraad kopen

Pond Protector Schrikdraad 128020 kopen

 VijverCentrum kopen

De Velda Pond Protector weert ongewenste bezoekers uit uw vijver. Het toenemende reigerbestand in Nederland en België vormt een gevaar voor talrijke vijvervissen en is een plaag voor de vijverliefhebber. Onder hen ook de koihouders die vaak hun kostbare vissen door reigers verloren zien gaan.

Bij aanraking ontstaat er een schrikreactie, waardoor reigers maar ook katten de vijver in het vervolg zullen mijden.

De Pond Protector is een nieuwe, zeer efficiënte methode om reigers en katten bij uw vijver weg te houden. Door het spannen van een dubbele schrikdraad wordt voorkomen dat ze de vijver kunnen benaderen en de kostbare vissen uit de vijver gevangen worden.
De werking is simpel: de transformator geeft een lage, ongevaarlijke elektrische puls af aan de met draad omheinde vijver. Bij aanraking ontstaat er een schrikreactie, waardoor reigers, maar ook katten de vijver in het vervolg zullen mijden.

De Pond Protector wordt geleverd inclusief transformator, 10 kunststof staanders, 80 meter schrikdraad, connectoren en een gebruiksaanwijzing. De 80 meter draad is voldoende om 40 meter vijverrand met twee draden te beschermen.

  • Deze set bestaat uit transformator, 80 meter draad, 10 staanders en connectoren
  • De set is geschikt voor 40 meter vijverrand
  • Inclusief duidelijke gebruiksaanwijzing

De Velda Pond Protector is makkelijk uit te breiden met de Velda Pond Protector Uitbreidingsset, welke goed is voor 80 meter extra beschermde vijverrand.

Klik hier voor de gebruiksaanwijzing van de Velda Pond Protector.

Velda VijverCentrum

Ean 8711921065161
SKU

0
VijverCentrum

Velda

EUR

Actieprijs vandaag : 80.15 Euro

Ga naar Pond Protector Schrikdraad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *