Nexus Automatisch Spoelsysteem Gravity 200 kopen

Nexus Automatisch Spoelsysteem Gravity 200 HEnv9030 kopen

 Nikoi kopen

Transformeer uw vijveronderhoud met het Nexus Automatic-systeem, speciaal ontworpen voor Nexus 220- en 320-filters geproduceerd na 2006 voor zwaartekracht (Gravity) installaties. Dit innovatieve systeem automatiseert het reinigingsproces van uw vijverfilter, waardoor u tijd en moeite bespaart.

De kit bevat:

  1. Een schakelkast voor eenvoudige bediening en aansluiting op een automatische afvoerklep.
  2. Een luchtpompschakelkast voor optimale luchttoevoer naar de filter tijdens reinigingscycli.
  3. Een automatische inlaatschuifplaat om de waterstroom te regelen tijdens het reinigingsproces.

Eenmaal geïnstalleerd en aangesloten op uw vijverpomp en netstroom, zal het Nexus Automatic-systeem reinigingscycli uitvoeren met vooraf ingestelde intervallen, of u kunt de handmatige reinigingsknop gebruiken om op elk gewenst moment een reinigingscyclus te starten.

De voordelen van het Nexus Automatic-systeem zijn onder meer:

  • Tijdbesparend: Geen handmatige handelingen meer nodig, zoals het draaien van kogelkranen of in- en uitschakelen van pompen.
  • Gebruiksgemak: Alle belangrijke processen van de reinigingscyclus worden automatisch geregeld met de eenvoudig te installeren kit.
  • Flexibiliteit: Kies voor automatische reinigingscycli met vooraf ingestelde intervallen of start een reinigingscyclus op elk gewenst moment met de handmatige reinigingsknop.

Upgrade uw vijveronderhoud met het Nexus Automatic-systeem en geniet van een schone en gezonde vijver zonder de noodzaak voor handmatige interventies.

Takazumi Nikoi

Ean 5060088879030
SKU

0
Nikoi

Takazumi

EUR

Actieprijs vandaag : 921.89 Euro

Ga naar Nexus Automatisch Spoelsysteem Gravity 200

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *