Growth Sinking M 3 Kg kopen

Growth Sinking M 3 Kg 03021147 kopen

 VijverCentrum kopen

Saki Hikari Growth is een topklasse groeivoer dat zorgt voor een prachtig lichaam en een goede spierontwikkeling. Saki Hikari is speciaal ontwikkeld voor volwassen koi om de juiste voedingswaarden binnen te krijgen, daarnaast is het veelbesproken Hikari Germ aanwezig dat zorgt voor een beter spijsverteringskanaal. Hikari staat bekend om zijn hoge kwaliteit en het gebruik maken van A- ingrediënten. Door gebruik te maken van nieuwe en verse ingrediënten is Hikari niet meer weg te denken bij de markt van visvoer en van koi voer.

Saki Hikari Growth Medium Sinking 3 kg bevat dierlijke en plantaardige eiwitten in een juiste hoeveelheid om uw vissen de kracht te geven te groeien. In de ontwikkeling bij dit voer is rekening gehouden met een goede groei van de vis zonder scheefgroei en andere zaken. In de mix zitten lipiden en andere voedingselementen waardoor de vis extra gaat stralen. Met het Hikari Germ wat in dit voer zit verwerkt worden slechte bacteriën van binnen bij de vis gedood waardoor u vissen een beter immuunsysteem zullen hebben.

Saki-Hikari Growth medium koi voer is verkrijgbaar in een 6 mm korrel waardoor alle vissen deze korrel kunnen eten en de kans op vervuiling van het water en uw vijverfilter aanzienlijk wordt beperkt.

Voeren vanaf 16 graden Celsius.

Saki Hikari VijverCentrum

Ean 4971618418999
SKU

5
VijverCentrum

Saki Hikari

EUR

Actieprijs vandaag : 76.49 Euro

Ga naar Growth Sinking M 3 Kg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *