AquaMax Eco Classic 18000 C kopen

AquaMax Eco Classic 18000 C OASE_73338 kopen

 VijverCentrum kopen

De Oase AquaMax Eco Classic 18000 C is een unieke en zeer krachtige vijverpomp voor de grote vijver. Deze vijverpomp beschikt over een capaciteit van 17400 liter per uur en een maximale opvoerhoogte van 4 meter. De energie-efficiënte motor in combinatie met het regelbare vermogen zorgen ervoor dat je met deze vijverpomp op je stroomkosten kunt besparen.

Vermogen regelen met controller of app

Oase heeft het gebruiksgemak van deze vijverpomp nog groter gemaakt door er een functionaliteit aan toe te voegen. Doordat je het vermogen niet alleen met de controller, maar ook met de speciale app kunt bedienen, wordt het instellen nog eenvoudiger. Ook als je de vijverpomp gebruikt voor een waterval of beekloop, bepaal je zo de gewenste doorstroming zeer precies.

Krachtige aandrijving vijverfilter

De krachtige AquaMax Eco Classic 18000 C is ook uitstekend te gebruiken voor de aandrijving van het vijverfilter. Hoogte overbruggen en bochten in het leidingwerk vormen geen probleem voor deze pomp. Ook weet de pomp vuildeeltjes tot 8 mm te transporteren, waardoor het vuil effectief uit de vijver gefilterd kan worden.

Energie-efficiënte motor

Door het regelbare vermogen van deze vijverpomp kun je op de stroomkosten besparen. Ook heeft deze vijverpomp als voordeel dat deze beschikt over een zeer energie-efficiënte motor. Daardoor levert de vijverpomp een groot vermogen en heeft deze een laag energieverbruik.

Veilige vijverpomp, ook voor de zwemvijver

Deze vijverpomp stel je op in de vijver of in een aparte pompkamer. Kies je voor de droogopstelling in een pompkamer, dan is de AquaMax Eco Classic C ook te gebruiken voor de zwemvijver. Voor meer veiligheid is de pomp ook voorzien van Environmental Function Control. Dit betekent dat de vijverpomp automatisch stopt met werken als deze droogloopt of als de werking van de pomp geblokkeerd wordt.

Oase VijverCentrum

Ean 4010052733388
SKU

0
VijverCentrum

Oase

EUR

Actieprijs vandaag : 539.99 Euro

Ga naar AquaMax Eco Classic 18000 C

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *