Juvenile – 3mm – 14kg – Premium koivoer kopen

Juvenile – 3mm – 14kg – Premium koivoer 32048350 kopen

 VijverCentrum kopen

Kiyomizu Juvenile is een hoogwaardig koivoer dat speciaal is ontwikkeld voor jonge Koi tot 20 cm. In deze cruciale levensfase moeten de Koi relatief snel groeien en hun lichaamsweefsels optimaal ontwikkelen. Dit voer voorziet in hun behoefte aan goed verteerbaar eiwit met een optimaal aminozuurprofiel, hoogwaardige vetten en koolhydraten, evenals voldoende vitamines en mineralen.

Met de adequate voeding van Kiyomizu Juvenile zijn jonge Koi verzekerd van een optimale ontwikkeling en worden ze voorbereid op maximale prestaties, lichaamsgrootte en ideale lichaamsvorm in latere levensfasen. Het is belangrijk te weten dat groei die in een vroeg levensstadium verloren gaat, in latere levensstadia van de Koi niet kan worden gecompenseerd.

Kiyomizu Juvenile wordt geleverd in de vorm van 3 mm korrels, wat zorgt voor een gemakkelijke consumptie en vertering voor jonge Koi. Kies voor Kiyomizu Juvenile en geef uw opgroeiende Koi de voedingsstoffen die ze nodig hebben om zich optimaal te ontwikkelen en te floreren in hun latere levensfasen.

Kiyomizu VijverCentrum

Ean 8718858299188
SKU

2
VijverCentrum

Kiyomizu

EUR

Actieprijs vandaag : 158.99 Euro

Ga naar Juvenile – 3mm – 14kg – Premium koivoer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *