Adult – 6mm – sinking – 18kg – Premium koivoer kopen

Adult – 6mm – sinking – 18kg – Premium koivoer 32050150 kopen

 VijverCentrum kopen

Kiyomizu Adult Sinking is speciaal ontwikkeld voor volwassen Koi van 35 tot 60 cm die de voorkeur geven aan zinkend voer. Dit koivoer is ideaal voor het ondersteunen van de unieke lichaamsvorm en kleurontwikkeling van uw Koi, terwijl het hen voorziet van de essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor een gezonde groei en ontwikkeling.

Deze hoogwaardige, zinkende korrels zijn rijk aan pre- en probiotica die de gezondheid en vitaliteit van uw Koi bevorderen door het ondersteunen van een gezonde darmflora. De uitgebalanceerde formule van Kiyomizu Adult Sinking bevat een mix van hoogwaardige ingrediënten, waaronder tarwe, vismeel, soja-eiwitconcentraat, lecithine, tarwegluten, oplosbaar viseiwit, krillmeel, gistproduct, gist, inuline en spirulina.

Deze combinatie van ingrediënten zorgt voor een optimale voedingswaarde en helpt uw Koi om hun prachtige kleuren en vorm te behouden. Dankzij de toevoeging van conserveermiddelen en antioxidanten blijft het koivoer langer vers en behoudt het zijn voedingswaarde.

Kiyomizu Adult Sinking wordt geleverd in de vorm van 6 mm korrels die langzaam naar de bodem zinken, waardoor uw Koi op een natuurlijke manier kunnen eten. Dit maakt het voer uitermate geschikt voor Koi die graag op de bodem van de vijver foerageren.

Kies voor Kiyomizu Adult Sinking en geef uw Koi de voeding die ze nodig hebben om gezond en vitaal te blijven, terwijl ze hun prachtige kleuren en unieke vorm ontwikkelen.

Kiyomizu VijverCentrum

Ean 8718858299133
SKU

2
VijverCentrum

Kiyomizu

EUR

Actieprijs vandaag : 204.99 Euro

Ga naar Adult – 6mm – sinking – 18kg – Premium koivoer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *