Fusion Clay 5 kilo kopen

Fusion Clay 5 kilo 9277 kopen

 VijverCentrum kopen

De ongeëvenaarde positieve uitwerking van Japanse mudponds op Koi moge bekend zijn. House of Kata haalt speciaal hiervoor de kwaliteit van de Japanse mudponds naar uw vijver. De invloed van Kata Fusion Clay op de kleuren van uw Koi is groot.

De kleur van de Koi is voornamelijk genetisch bepaald maar de pigmentcellen worden mede door voer en de waterkwaliteit gestimuleerd. Fusion Clay is een montmorilloniet kleimengsel dat meer dan 65 mineralen en sporenelementen bevat. Mineralen en spoorelementen die nodig zijn voor een optimale gezondheid en ontwikkeling van vissen en bacteriën en die bovendien zorgen voor helder en gezond water. Met afstand de beste en meeste natuurlijke waterverbeteraar voor uw vijver!

De Fusion Clay is speciaal ontwikkeld om te gebruiken bij trommelfilters, deze zullen niet overmatig gaan spoelen en ook leidingen kunnen niet dicht slibben. Uiteraard kunt u ook van alle voordelen gebruik maken indien u geen trommelfilter heeft.

Gebruik:

Meng de Clay Fusion in een emmer met vijverwater. Goed roeren en laat dit 10 minuten staan, dan weer goed roeren en verdeel het over uw vijver.

Dosering:

  • Wekelijks boven de 12 °C, een afgestreken scheplepeltje (ongeveer 25 gram) per 4 m3 vijverwater.
  • In de winter onder de 12 °C en tot 6 °C is een afgestreken scheplepeltje per 8 m3 voldoende.
  • 1 kg is goed voor 50.000 liter vijverwater

House Of Kata VijverCentrum

Ean 030963210369
SKU

7
VijverCentrum

House Of Kata

EUR

Actieprijs vandaag : 26.95 Euro

Ga naar Fusion Clay 5 kilo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *