Bi Clear Helder & Gezond Water – 1.000 ml kopen

Bi Clear Helder & Gezond Water – 1.000 ml 05020160 kopen

 VijverCentrum kopen

Colombo BiClear combineert twee natuurlijke ingrediënten die gezamenlijk een kristalheldere, gezond vijverwater bieden. Het eerste component werkt als een zwevend filtermateriaal dat direct organische verontreinigingen en giftige stoffen absobeert. Het tweede component voegt natuurlijke mineralen die essentieel zijn voor vissen en planten. Deze twee componenten versterken elkaar, waardoor colombo BiClear zeer effectief is voor het opruimen van water aandoeningen zoals een bruine of groene waas.

Dosering 

  • Bij nieuwe of sterk vervuilde vijvers dient men 1 schepje van 15 ml toe te voegen per 1000 liter vijverwater gedurende 5 dagen.
  • Colombo bi clear 1 liter is dus goed voor een vijver van 14 m3 gedurende 5 dagen te behandelen.
  • Daarna kunt u de onderhoudsdosering aan gaan houden en dat is 1 schepje van 15 ml per 1000 liter per week.
  • Colombo bi clear is dan voldoende om een vijver van 14000 liter te onderhouden voor 5 weken.

Werkwijze

De hoeveelheid die u nodig heeft eerst oplossen in lauwwarm water en dan over het wateroppervlak verdelen met een gieter of emmer. Zodat het mooi verdeeld is en Colombo BiClear het beste zijn werk kan doen. Door de 100% natuurlijke bestandsdelen is het onmogelijk om te overdoseren, het is dus nooit schadelijk voor planten of vissen.

Tip

Gebruik voor het helder maken van groene vijvers Colombo Algadrex. Daarna kan door regelmatig gebruik van Bi-Clear de ontwikkeling van groen water door zweefalgen worden voorkomen.

Colombo VijverCentrum

Ean 8715897041969
SKU

53
VijverCentrum

Colombo

EUR

Actieprijs vandaag : 14.85 Euro

Ga naar Bi Clear Helder & Gezond Water – 1.000 ml

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *