Gel 2,5 Ltr kopen

Gel 2,5 Ltr 05050125 kopen

 Vijver kopen

Bactoplus Filter Start is een samenstelling van levende bacteriën die speciaal ontwikkeld is voor het onderhoud van het filter met een nitrificerende werking die ervoor zorgt dat alle schadelijke stoffen omgezet worden in onschadelijke stoffen. De gel zorgt voor een goede aanhechting, zodat de bacteriën zich beter kunnen hechten op filtermateriaal. De voordelen van Bactoplus Filter Start zijn een snellere werking van het biologisch systeem, helderder water en een verhoogde weerstand en verminderd stressniveau van uw vissen. Daarnaast kan het voeren van uw vissen eerder worden gestart in het voorjaar door het gebruik van Bactoplus Filter Start.
Toepassing/informatie

* Bactoplus bacteriën zitten in een speciale bewaar/voedings vloeistof zodat deze voor langere tijd houdbaar is.
* Bactoplus bacteriën verkorten de opstarttijd van een filtersysteem. Wat normaal ± 6/8 weken duurt, verkort u nu 3 tot 4 weken bij een opgaande temperatuur.
* Bactoplus bacteriën werken al vanaf 6 graden. Hierdoor kan uw filter al vroeg in het voorjaar opgestart worden. 
* Bactoplus bacteriën scheiden in de fles een specifieke geur af. Dit is voor de werking van de bacteriën niet van invloed.
* Bactoplus bacteriën zijn 100% natuurlijk en bevatten geen chemische stoffen en zijn pathogeen vrij. Buiten bereik van kinderen houden. Gebruiksaanwijzing:

* Bactoplus wordt gebruikt bij de opstart/onderhoud van een nieuw filter. Hierna raden wij u aan Bactoplus eenmalig in het voorjaar toe te dienen
* 1 liter op 20.000 liter vijverwater
* Het filter één dag uit zetten en zorgen voor een goede beluchting.
* Ook dient u uw uv-lamp en/of ozonapparaat 24 uur uit te zetten.
* Na de opstart kunt u wekelijks Bactoplus toedienen als onderhoud van uw filter (20 ml per 1000 liter vijverwater).

Bactoplus Vijver

Ean 8717496170064
SKU

7
Vijver

Bactoplus

EUR

Actieprijs vandaag : 53.99 Euro

Ga naar Gel 2,5 Ltr

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.