Dai Xié 2,5 liter kopen

Dai Xié 2,5 liter WOnv7446 kopen

 VijverCentrum kopen

Miyagi ‘Dai-Xiè’

Vloeibare voeding ter bevordering van het metabolisme.

 

Miyagi ‘Dai-Xiè’ verhoogt de vitaliteit en de spijsvertering van uw vissen. Ook met name in de

wat koudere perioden wanneer de stofwisseling van uw vissen bij deze lage temperaturen rake

klappen krijgt en zo flinke problemen kunnen veroorzaken. Miyagi ‘Dai-Xiè’ bevat o.a. inuline.

Dit is een wateroplosbare vezel ( koolhydraat ) die melkzuurbacteriën in de darmen van uw

vissen stimuleert tot de productie van vitamine B11 en B12. Deze ‘melkzuurbacteriën’

produceren op hun beurt het enzym ‘inulase’ wat ervoor zorgt dat deze vezels wateroplosbaar

voor de darmen worden en waardoor de darmperistaltiek (voortstuwing van het voedsel)

vergroot wordt. Ook wordt op deze manier de darmpermiabiliteit (doorlaatbaarheid) verkleind

waardoor gifstoffen zich niet in de darmen kunnen ophopen. Door de unieke mix van kruiden,

aminozuren, vetzuren, vitaminen, koolhydraten, mineralen.spoorelementen, prebiotica en

enzymen zullen alle organen die zijn betrokken bij de spijsvertering in harmonie kunnen

functioneren. Naast uw vissen zullen ook de nuttige micro-organismen in uw vijver gretig

gebruik maken van de enzymen en kruiden die zich bevinden in Miyagi ‘Dai-Xié.

 

Gebruik maandelijks: 25 ml/1000 L vijverwater. Bij temperaturen beneden de 12 graden celcius:

maandelijks 50 ml/ 1000 L vijverwater. Bij eet- of stofwisselingsproblemen: 100 ml/ 1000 L

vijverwater op dag 1 en dag 4.

 

Samenstelling: Knoflook, Premix, Propolis, Calendula, Geelwortel, Curcuma,

Echinacea, Gember, Astaxantine, Chlorella, Inuline, Ginkgo Bilboa, Vitamine A & B

complex, C, D, E, K; 22 Amonizuren, vetzuren en enzymen; Chlorofyl, Ijzer, Zink,

Calcium, Magnesium, Selenium, Natrium, Kalium, Jodium; Enzymen voor probiotische bacteriën en nitrificerende bacteriën.

Miyagi VijverCentrum

Ean 8717371567446
SKU

2
VijverCentrum

Miyagi

EUR

Actieprijs vandaag : 80.75 Euro

Ga naar Dai Xié 2,5 liter

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *